Uw eigendom verkopen

WAAROM U TOP VASTGOED KIEST VOOR DE VERKOOP VAN UW EIGENDOM?

Uw woning wordt sneller en voor een betere prijs verkocht

U heeft misschien al een optie op een nieuwe woning genomen of u heeft de compromis al getekend?
Dan wilt u zo snel mogelijk de verkoop van uw oude woning afronden. Door beroep te doen op ons, wint u kostbare tijd.

We kennen de regionale woonmarkt perfect, door de talrijke vastgoedtransacties die we maandelijks uitvoeren in de omgeving. Zo weten we welke wijken geliefd zijn bij welk type kopers en wat het gemiddelde budget is van mensen die een huis of een appartement aankopen in een bepaalde wijk. Op die manier geven we u realistisch advies over de te verwachten verkoopprijs en de termijn waarop een verkoop zou kunnen worden gesloten.

Als beëdigd VLABEL schatter-expert heeft Top Vastgoed een uitstekende positie om over de hoogst mogelijke prijs voor de verkoop van uw woning te onderhandelen.

Niet iedereen is goed in onderhandelen en als consument heeft u daar wellicht ook weinig ervaring mee. Het gebruik van de juiste onderhandelingstactiek in uw belang met potentiële kopers kan al snel leiden tot een netto meeropbrengst van tienduizenden euro's. 

 

Uw woning wordt maximaal geadverteerd op een professionele manier

 • Professionele vastgoedfotografie voor elke woning / appartement en luchtfoto’s bij landgoed.
 • Lokale promotie op groot formaat in onze kantooretalage, onze site en aan uw gevel (indien gewenst).
 • Volledige marktaandacht met prachtige advertenties op alle gekende immoportalen.
  TOP VASTGOED is professioneel partner van Zimmo, Spotto, Immoweb, Proxio, Immovlan, Immoscoop, Realo, Immo maps, Luxe Vastgoed en 2dehands.
 • Verspreiding van duidelijke, uitnodigende brochures van uw eigendom.
 • Individuele, gerichte en volgbare promotie per woning op Facebook en Instagram.
 • Gerichte mailings met een mooie, digitale voorstelling van uw eigendom aan kandidaat-kopers die ons dagelijks met hun opgegeven zoekcriteria via de portaalsites worden aangeleverd. (Hierdoor worden meer dan 50% van onze aanbiedingen al bij de lancering verkocht).

 

U wordt van A tot Z ontzorgd, wij doen al het werk en houden u op de hoogte

 • Opvraging van alle attesten, bij elke verkoop zijn tal van keuringen en attesten een wettelijke verplichting, denk maar het asbestinventaris, EPC, electrische keuring, stookolietankkeuring, bodemattest, stedenbouwkundig en kandastraal uittreksel enz... Hiervoor doen wij zelf al het nodige.
 • Styling van uw leeg pand, door uw woning of het appartement mooi in te richten met hedendaags meubilair, planten en decoratie voegen we het gezellige thuisgevoel toe aan de foto's en de bezoeken.
 • Gratis gebruik van onze verhuiswagen. U dient geen verhuiswagen te huren, onze ruime meubelwagen staat gratis tot uw beschikking, een normaal auto rijbewijs volstaat. Hulp bij de verhuis is ook bespreekbaar.
 • Netwerk van inboedelopkopers, u hoeft niet zelf over en weer te rijden naar het containerpark of de kringloopwinkel, Top Vastgoed stelt u vrijblijvend in contact met de inboedelopkopers waarmee we ervaring hebben. 

 

U bent volledig verzekerd bij een samenwerking met TOP VASTGOED

 • Een schriftelijke overeenkomst met het bedrag dat u netto in de hand moet hebben.
 • Alle gemaakte kosten voor de verkoop van uw woning zijn ten laste van TOP VASTGOED.
  Geen resultaat = geen kosten, we zetten dan ook alles op alles om uw woning te verkopen.
  Enkel bij een succesvolle verkoop, bent u ons het overeengekomen commissieloon verschuldigd.
 • Door het BIV en CIB erkend vastgoedmakelaar; u geniet volle zorgeloosheid door onze beroepsaansprakelijkheidsdekking en overlijdensdekking van de koper.


Ons kostbaar advies is altijd gratis

 • Onze opleiding en ervaring staat voor kennis van de mogelijke valkuilen, technische details en eventuele juridische problemen waar u als verkoper mee te maken kunt krijgen, bij Top Vastgoed gaan we deze preventief elimineren.
 • Kennis van de meest gunstige tarieven op de leningen - en aannemersmarkt door dagelijks contact met kopers, verkopers, banken en professionals. Wij helpen u om het scherpste woonkrediet of de meest voordelige stielman en materialen te bekomen.

 

We staan altijd tot uw dienst

 • Dagelijks servicegericht persoonlijk bereikbaar 7 op 7 tot 22 uur.
 • Naast de mondelinge communicatie, mailen wij u op vaste tijdstippen over de ontwikkelingen die de verkoop van uw woning kent. Zo kan u alles perfect meevolgen indien u dit wenst.

Wij engageren ons om het vooropgestelde resultaat te behalen, zonder dat u daarin zelf tijd moet investeren … Positieve reclame na een samenwerking is ons streefdoel.