Top Team


Thomas Van Cauwenberghe

Alg. beheer - BIV 503040

GSM 0475 700 700

thomas@topvastgoed.be

 

Wim Dobbels

Verkoop - BIV 514030

GSM 0497 54 76 82

wim@topvastgoed.be

 

   

 

Hannes Glorieux

Verkoop - BIV 514032

GSM 0477 211 539

hannes@topvastgoed.be

 

Tim De Bie

Kantoorverantwoordelijke

GSM 0498 659 757

tim@topvastgoed.be

 

Kenneth Vanmassenhove

Medewerker verkoop

GSM 0478 010 030

kenneth@topvastgoed.be

 

Caroline Vergalle

Onthaal en planning

TEL 09 273 63 73

caroline@topvastgoed.be

 

Tim Sanders

Medewerker kantoor

TEL 09 273 63 73

tim.sanders@topvastgoed.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
       
       
       

 

 TOP VASTGOED bundelt de knowhow van haar 4 gedreven oprichters en 2 medewerkers met elk een uitgesproken talent.  Hun aanvullende kwaliteiten staan garant voor een maximaal resultaat bij de verkoop van uw eigendom. De aanpak door TOP VASTGOED is dermate doeltreffend dat elk onroerend goed “zo verkocht” geraakt. De klant mag dus gerust veeleisend zijn. Ons hele team volgt jaarlijks tal van opleidingen om steeds up to date te zijn mbt alle wetgeving, deontologie en trends.

Thomas heeft als bouwkundig onderlegd vastgoedmakelaar een jarenlange ervaring opgebouwd in bemiddeling bij aan - en verkoop van onroerend goed.
Zijn uitstekende kennis inzake wetgeving vormt samen met zijn marktkennis van het Gents vastgoedgebeuren de ruggengraat van het kantoor.

Wim, Hannes en Kenneth kunnen bouwen op gezamelijk 50 jaar commerciële ervaring bij een divers particulier en professioneel publiek. Met oprecht enthousiasme voegen zij steeds de daad bij het woord. Van een diepgaande behoefteanalyse tot het visualiseren van potentieel staan zij graag elke klant te woord. Wim, Hannes en Kenneth vinden voor elke eigendom de juiste koper en gaan hiervoor tot het uiterste!

Tim De Bie naast zijn functie als office manager is Tim met zijn diploma marketing een specialist in advertising. Voor elke eigendom creëert Tim een TOPcampagne met een piekeffect bij de voltallige doelgroep. Zijn gestructureerde opvolging van vraag - en aanbodcriteria resulteert steeds in een vlotte stroom van geschikte kandidaten.

Caroline zorgt voor een geoliede inplanning van alle kandidaat kopers op de kijkdagen en voorziet de opdrachtgevers van alle info en updates via vlotte communicatie.

Tim Sanders zorgt naast het logistieke werk bij de verkoop ook voor de volledigheid van elk verkoopdossier en de voorbereiding van de verkoopsdocumenten. 

Voor ons team is geen enkele vraag of opdracht te veel, onze motivatie om TOP VASTGOED naar een marktleidersrol te loodsen, is dagelijks voelbaar, daarom staan wij 7 op 7 tot 22 uur persoonlijk ter beschikking voor onze klanten.