Top TeamThomas Van Cauwenberghe

Alg. beheer - BIV 503040

GSM 0475 700 700

thomas@topvastgoed.be

 


 

Wim Dobbels

Verkoop - BIV 514030

GSM 0497 547 682

wim@topvastgoed.be

 Hannes Glorieux

Verkoop - BIV 514032

GSM 0477 211 539

hannes@topvastgoed.be

 Tim De Bie

Office manager

GSM 0498 659 757

tim@topvastgoed.be

 

 

Kenneth Vanmassenhove

Commercieel medewerker

GSM 0478 010 030

kenneth@topvastgoed.be

 

 

Caroline Vergalle

Commercieel planner

TEL 09 273 63 73

caroline@topvastgoed.be

 

 

TOP VASTGOED bundelt de knowhow van haar 4 gedreven oprichters en 2 medewerkers met elk een uitgesproken talent.  Hun aanvullende kwaliteiten staan garant voor een maximaal resultaat bij de verkoop van uw eigendom. De aanpak door TOP VASTGOED is dermate doeltreffend dat elk onroerend goed “zo verkocht” geraakt. De klant mag dus gerust veeleisend zijn

Thomas heeft als bouwkundig onderlegd vastgoedmakelaar een jarenlange ervaring opgebouwd in bemiddeling bij aan - en verkoop van onroerend goed.
Zijn uitstekende kennis inzake wetgeving vormt samen met zijn marktkennis van het Gents vastgoedgebeuren de ruggengraat van het kantoor.

Wim en Hannes kunnen bouwen op hun 15 jaar commerciële ervaring bij een divers particulier en professioneel publiek. Met oprecht enthousiasme voegen zij steeds de daad bij het woord. Van een diepgaande behoefteanalyse tot het visualiseren van potentieel staan zij graag elke klant te woord. Wim en Hannes vinden voor elke eigendom de juiste koper!

Tim heeft talrijke opleidingen genoten als office manager, hij is een specialist in online - en social media advertising. Voor elke eigendom creëert Tim een prachtige campagne met een piekeffect bij de voltallige doelgroep. Zijn gestructureerde opvolging van vraag - en aanbodcriteria resulteert steeds in een vlotte stroom van geschikte kandidaten.

Kenneth neemt met u de tijd om naast een vrijblijvende waardebepaling de succesvolle aanpak van TOP VASTGOED toe te lichten. Hij overloopt hiervoor oa steeds ons referenties uit uw buurt en de toegepaste strategie.

Caroline zorgt voor een geoliede inplanning van alle kandidaat kopers op de kijkdagen en voorziet de opdrachtgevers van alle info en updates via vlotte communicatie.


Voor ons team is geen enkele vraag of opdracht te veel, onze motivatie om TOP VASTGOED naar een marktleidersrol te loodsen, is dagelijks voelbaar, daarom staan wij 7 op 7 tot 22 uur persoonlijk ter beschikking voor onze klanten.