Top Team

Hannes Glorieux

Hannes Glorieux

Bestuurder - BIV 514032 - VLABEL schatter-expert

GSM 0477 211 539

hannes@topvastgoed.be

Thomas Van Cauwenberghe

Thomas Van Cauwenberghe

Stagemeester - BIV 503040

GSM 0475 700 700

 

 

TOP VASTGOED bundelt de knowhow van haar oprichters en medewerkers met elk een uitgesproken talent.  Hun aanvullende kwaliteiten staan garant voor een maximaal resultaat bij de verkoop van uw eigendom. De aanpak door TOP VASTGOED is dermate doeltreffend dat elk onroerend goed “zo verkocht” geraakt. De klant mag dus gerust veeleisend zijn. Ons hele team volgt jaarlijks tal van opleidingen om steeds up to date te zijn mbt alle wetgeving, deontologie en trends.

Wim en Hannes kunnen bouwen op gezamelijk 30 jaar commerciële ervaring bij een divers particulier en professioneel publiek. Met oprecht enthousiasme voegen zij steeds de daad bij het woord. Van een diepgaande behoefteanalyse tot het visualiseren van potentieel staan zij graag elke klant te woord. Wim en Hannes vinden voor elke eigendom de juiste koper en gaan hiervoor tot het uiterste!

Tim naast zijn functie als office manager is Tim met zijn diploma marketing een specialist in advertising. Voor elke eigendom creëert Tim een TOP campagne met een piekeffect bij de voltallige doelgroep. Zijn gestructureerde opvolging van vraag - en aanbodcriteria resulteert steeds in een vlotte stroom van geschikte kandidaten.

Caroline zorgt voor een geoliede inplanning van alle kandidaat kopers op de kijkdagen en voorziet de opdrachtgevers van alle info en updates via vlotte communicatie.

Jonas zorgt naast begeleiding van kandidaat kopers ook voor de volledigheid van elk verkoopdossier en de voorbereiding van de verkoopsdocumenten en zoekt naar nieuwe klanten. 

Thomas heeft als bouwkundig onderlegd vastgoedmakelaar een jarenlange ervaring opgebouwd in bemiddeling bij aan - en verkoop van onroerend goed. 
Zijn uitstekende kennis inzake wetgeving vormt samen met zijn marktkennis van het Gents vastgoedgebeuren de ruggengraat van het kantoor.

Voor ons team is geen enkele vraag of opdracht te veel, onze motivatie om TOP VASTGOED naar een marktleidersrol te loodsen, is dagelijks voelbaar, daarom staan wij 7 op 7 tot 22 uur persoonlijk ter beschikking voor onze klanten.